Тиждень англійської мови

2018-11-30

У філії Михайлівська ЗОШ I-II ст. Крупецької ЗОШ I-III ст. з 19.11. по 23.11.2018р. було проведено Тиждень англійської мови.

Вивчення англійської мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Під час вивчення англійської мови ми знайомимось з традиціями і звичаями інших народів та переконуємося у неповторності власної української культури.

Метою проведення Тижня англійської мови є удосконалення знань,вмінь і навичок отриманих на уроках англійської мови, розширення світогляду та ерудиції учнів; розвиток творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; формування вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки,заохочувати учнів до роботи над собою і виховувати інтерес до вивчення англійської мови.

У вівторок на шкільній лінійці оголосили план проведення Тижня англійської мови та проведено конкурс пазлів ‘’English speaking countries in puzzles’’ між учнями 8-9 класів. Переможець – Даманський Степан, учень 9 класу. Метою заходу було розвивати логічне мислення, використовуючи вивчений лексичний матеріал в писемному мовленні.

У середу була проведена розважально- пізнавальна гра ‘’ Travelling to English’’ серед учнів 4-7 класів. Учні були поділені на команди. Перемогла команда ‘’Girls’’ . Завдання охоплювали вивчений матеріал і діти з цікавістю виконували усі поставлені перед ними завдання. Метою цього заходу було формування в учнів позитивного ставлення до англійської та виховання в учнів почуття відповідальності.

У четвер проводився виховний захід ‘’ The Club of Cheerful and Quick-witted Fellows’’ серед учнів 5-8 класів. Метою даного заходу було узагальнити уміння та навички учнів з вивченого матеріалу, розширити лінгвістичний кругозір учнів. За допомогою ігор учні вдосконалювали зорове сприймання, сприймання на слух, писемне продукування, усну взаємодію та усне продукування, розвивали логічне мислення, пам’ять та увагу. Окрім цього, учні навчалися співпрацювати в командах для досягнення спільної мети.

Для учнів 5-9 класів відбувся конкурс стінгазет. Перемогу здобули учні 5 та 8 класів. Головною метою було створення умов для колективної творчості, креативності та естетики, опрацювання додаткової літератури.

У п’ятницю для учнів 2-5 класів був проведений виховний захід ‘’ABC Party’’ та учні 4 класу інсценізували казку ‘’ A house in the wood’’ з метою підвищення мотивації до навчання учнів, для розвитку сприйняття мови на слух та стимулу до вивчення англійської мови.

Окрім цього, учні початкових класів, протягом тижня мали змогу переглядати автентичні мультфільми з субтитрами різної складності.

Всі переможці та активні учасники були нагороджені грамотами та подяками.

Дякую учням школи за активну участь у проведенні Тижня англійської мови.

Кiлькiсть переглядiв: 296

Коментарi