Тиждень фізкультури та спорту

2019-09-15

З 9 вересня по 13 вересня 2019 року у філії Михайлівська ЗОШ І-ІІ ст. з метою виховання учнів на гуманістичних цінностях олімпійського руху, формування у них навичок та культури здорового способу життя, залучення до активних занять фізичною культурою та спортом та формування ціннісного ставлення особистості до себе було проведено Тиждень фізичної культури та спорту. У рамках тижня проведено:

09.09. 2019 – День ранкової зарядки. Проведення загальної зарядки «Нумо дружно разом робимо зарядку».

10.09.2019 – Спортивно-музичні розважальні перерви.

Виховні години «Здоровий спосіб життя».

11.09.2019 - Спортивна вікторина для учнів 3-4 класів.

12.09.2019 – шкільний конкурс «Юні стрибунці» (стрибки на скакалках).

13.09.2019 – Естафетні перегони для 1-4 класів. Спортивні змагання.

Зарядка проводилася з учнями школи на відкритому повітрі. Учні робили зарядку з вчителем фізкультури – Федорук Ангеліною Вікторівною. Вправи були не важкі, вибір вправ проводився з урахуванням того, що були залучені молодші школярі. До демонстрації виконання вправ залучено старшокласників.

Спортивно – музичні розважальні перерви проводилися щодня у філії Михайлівська ЗОШ І-ІІ ст. Учні 1-9 із задоволенням танцювали під музичний супровід. Діти були задоволені, музика ритмічною. Саме це спонукало дітей до виконання рухливих ритмічних вправ.

Вікторина, яка проводилася для учнів 3,4 класів, була підібрана відповідно до віку дітей. Школярів поділено на дві команди: «Чемпіони» та «Переможці». На столах - картки на спортивну тематику з метою кращого орієнтування юних спортсменів. Перемогу отримала команда «Чемпіони» - 46 балів . Команда «Переможці» відстала лише на 4 бали.

У шкільному конкурсі «Юні стрибунці» (стрибки зі скакалкою) брали участь учні 5 – 9 класів. Змагання проводилися серед дівчат та хлопців. Школярі в цьому виді змагань були зацікавлені, адже присутньою була атмосфера: хто краще та хто більше. Призерами серед учнів філії Михайлівська ЗОШ І-ІІ ст. стали:

Серед дівчат:

1 – Супрунюк Іванна (учениця 8 класу)

2 – Нікітюк Анна (учениця 7 класу)

3 – Мирончк Ірина (учениця 5 касу)

Серед хлопців:

1 – Табачук Іван (учень 8 класу)

2 –Лемещук Олександр (учень 5 класу)

3 – Нікітюк Віталій (учень 8 класу)

У естафетних перегонах та спортивних змаганнях «Крок до здоров’я» брали участь учні 1-4 класів . Естафети проводилися на спортивному майданчику . Було проведено такі естафети: «Хто швидше», «Тільки влучно», «Бий прямо», «Човниковий біг», «Парами».

Кiлькiсть переглядiв: 185

Коментарi