Герої вічно з нами

2019-11-06

/Files/images/novini_2019/listopad/10.jpg

Горить свіча і пам'яті сльоза,

Додолу з неї краплями стікає,
Земля ридає, плачуть небеса,
П’ята річниця смерті героя сьогодні минає

Сьогодні, 6 листопада, учні та вчителі філії Михайлівська ЗОШ I-IIст, родина, односельці,численні бойові побратими, що приїхали , сільський голова Мошкун В.В., заступник голови Радивилівської адміністрації Шуст Т.О. із сумом згадують жителя села Михайлівки , випускника нашої школи Крохмаля Назара Івановича. Він був снайпером Львівської 80 – ї окремої високо мобільної десантної бригади сухопутних військ Збройних Сил України, який загинув в районі смт. Нижнє Попаснянського районуЛуганської області. Саме листопад забрав у вічність захисника. Жив він непримітно у мирному житті, а відійшов у дзвонах слави праведним героєм. Ми зустрічали його, стоячи на колінах, у скорботі непоправної втрати. Сьогодні його день – День пам’яті…

Ніщо не зменшить біль утрати для матері – Олени Іванівни, батька – Івана Володимировича , рідних. Для наших учнів Назар –Герой, що віддав головне – життя. В жалобі в цей день схиляємо голови ми, молимось за душі убієнних. Просимо Бога, щоб пам’ять всіх убитих згуртувала нас, живих, дала силу і волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.

Під час лінійки – реквієму « Герої вічно з нами» прозвучали пісні про події на Сході, особливо трепетно виконали пісню « Тумани» Мирончук Олександра та Нижник Дарина.

Всі присутні поклали квіти до меморіальної дошки та могили Крохмаля НазараІвановича.

Пам'ять про Назара Крохмаля – який поклав життя за мирне небо над нашою головою, завжди буде жити в наших серцях. Царство Небесне герою!

/Files/images/novini_2019/listopad/12.jpg

/Files/images/novini_2019/listopad/13.jpg

/Files/images/novini_2019/listopad/14.jpg

/Files/images/novini_2019/listopad/16.jpg

/Files/images/novini_2019/listopad/17.jpg

/Files/images/novini_2019/listopad/10.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 231

Коментарi